perjantai 25. heinäkuuta 2008

Toiveportaat [Ficlet]

Character: Rabastan
Genre: Angst
Rating: K 13
Warnings: Itsetuhoisuutta ja huumeidenkäyttöä.
Summary: Käsi leikkii ruiskulla ja vihreät silmät seuraavat sormien liikkeitä, pitkää piikkiä ja nestettä putkilossa, hänen toiveportaitaan.

A/N: Minun eka ficcini itsetuhoisesta narkkari-Rabastanista. Minä pidän hänestä hahmona, hyvinkin paljon.
Tehdessä kuuntelin Wishing Stairsin trailerin ääniä (http://www.youtube.com/watch?v=LVYoBKEr2Qo&feature=related)
Huom! Kyseessä on K 15 tasoinen Kauhuleffa. Käyttäkää omaa harkintakykyä ^^ 12+ virkettä haaste, sanat löytyvät lopusta.

Pitkät, valkeat sormet juoksevat käsivartta pitkin ja kalpeat huulet kuiskaavat hiljaa; ”Kettu, kettu. Toteuta toiveeni.”
Mustat hiukset valuvat selkää pitkin kun Rabastan istuu keskellä pimennettyä huonettaan. Käsi leikkii ruiskulla ja vihreät silmät seuraavat tarkkaavaisesti sormien liikkeitä, pitkää piikkiä ja nestettä putkilossa, hänen toiveportaitaan. Sokeaa toivoa paremmasta maailmasta, johon vain tuo neste voi viedä.
Rabastanissa kuohuu viha, silmistä paistaa raivo ja inho itseään ja koko maailmaa kohtaan. Koko elämä, joka repii pojan sielua, kuin orjantappura, vaan ei jätä ihoon näkyviä jälkiä. Tai jäädyttää, kuin alkutalven huurre, kylmää sisältä päin.
On veri kirsikkaa punaisempi, sen tietää Rabastan. Hän on nähnyt veren virtaavan puroina omia käsivarsia pitkin, niin saksien, kuin puukonkin avittamana. Rabastanin sisällä läikähtää mielihyvän tunne, kun hän ajattelee sitä. Teräaseen jättämää avointa haavaa, viattomuuden loppua. Verta, joka tahraa kaiken, eikä jätä mitään puhtaaksi ja muodostaa iholle pienet toiveportaat. Se on parempaa, kuin se jäätelö, jota hän sai aina kesäisin ollessaan pikkulapsi.
Huoneen nurkassa on kaluttu, mätä omenanraato. Seinät ovat kovaa, valkoiseksi maalattua sementtiä, oikea sementtivankila. Rabastanilla ei ole valtaa siinä talossa, ei mahdollisuutta tuntea itseään onnelliseksi, kuten ei missään muuallakaan. Hän on rukoillut viikatemiestä, joka ei näytä kuulevan hänen toiveitaan.
Ruiskun ja lihan välillä on kuin sähköistä jännitettä. Piikki painuu ihoon raskaana, kuin arkistointimappi. Ja hullu onnen tunne leviää rannetta pitkin muualle kehoon, lamaannuttaa aistit ja mielen, ainakin hetkeksi.

1. Kettu
2. Selkä
3. Vihreä
4. Sokea
5. Raivo
6. Orjantappura
7. Huurre
8. Kirsikka
9. Sakset
10. Läikähtää
11. Avoin
12. Veri
13. Jäätelö
14. Omenanraato
15. Sementti
16. Valta
17. Viikatemies
18. Jännite
19. Arkistointimappi
20. Ranne
- Stargazer

A/N: Vähän, kuten Wishin Stairsissa; toiveet muuttuvat kirouksiksi.

1 kommentti:

Huna-chan kirjoitti...

*Huna-chan lukee:*
"Character: Rabastan *huna-chan: ...*
Genre: Angst *huna-chan: ...*
Rating: K 13" *huna-chan: ...*
Warnings: Itsetuhoisuutta ja huumeidenkäyttöä. *Huna-chanin silmät leviävät innostuneina sepposen selälleen ja hän alkaa hihittää*

... Joo >xD Olen väsynyt, anteeksi<3

Mä pidin tästä paljon :DD Rabastanista en ole erityisen kiinnostunut, mutta hyvin kirjoitettu ficci<3 En nyt muuta sanottavaa löydä... Keep on writing<33