maanantai 11. elokuuta 2008

Syntisiä Aktiviteettejä [Fic]

Characters: Sirius, Bellatrix
Pairings: Sirius/Bellatrix (Mainintana Sirius/Remus, viittaus Sirius/Andromeda, canonin mukainen Bella/Rod)
Genre: Romance
Rating: K 15
Warning: Chan (Yhdeksän vuoden ikäero)
Summary: Mutta Bellatrixiin poika on aina katsonut vihaten, ehkäpä jopa inhoten, eikä neito ole koskaan pitänyt siitä. Sillä Bellatrix halusi Siriuksen. Ja hän oli tottunut saamaan kaiken haluamansa.

A/N: Eka hetti, eka R tason Romance, joten koettakaa kestää ;) SirrenSieni kaipaili ficciä tällä parituksella, ja minä suostuin, oli kyse hetkellisestä mielenhäiriöstä tai kokeilunhalusta. Kirjoittaminen oli kumminkin hauskaa.
Ja tosiaan, heillä on ikäeroa yhdeksän vuotta. Ah, canon on paras ystävä.
Kiitokset Eleanorille, joka tuntee asianomaisen genren minua paremmin, oli apuna luomisvaiheessa ja esiluki tekstin.

Jos teksti on surkeaa ja juoni huono, niin rakentavasta me kaikki elämme :'D Enhän minä muuten mitään opi ^^


Bellatrix istui tätinsä talossa, mustalla samettisohvalla, valtavassa oleskeluhuoneessa, kuunnellen rakkaan tätinsä tyhjänjauhantaa, vastaillen kohteliaasti tämän kysymyksiin. Hänen katseensa kuitenkin harhaili jatkuvasti kahteen samassa huoneessa istuvaan poikaan; neljäntoista kesäiseen, hiljaiseen ja kilttiin Regulukseen, sekä Siriukseen, jonka koko olemus huokui tyytymättömyyttä ja kapinaa. Bellatrixin huulet kaartuivat hymyyn. Hän näki Siriuksessa itsensä, levottoman teini-ikäisen, jolle maailma ei koskaan riitä. Sirius, taivaan kirkkain tähti, Mustan suvun häpeä. Poika on omalla tavallaan käsittämättömän vahva, Bellatrix ei voi olla ihailematta hänen jääräpäisyyttään. Se on hänen voimavaransa, mutta myös heikkoutensa, suvulle niin ominainen ylpeys ja halu olla oikeassa.
Sirius on kaunis. Mutta poika on myös sokea, hulluna Bellatrixin siskoon. Pienestä asti hän on liehakoinut Andromedaa, aina vain Andromedaa, oliko se lapsenomaista ihastusta, puhdasta kunnioitusta, mitä, kukaan ei ole saanut siitä selvää. Mutta Bellatrixiin poika on aina katsonut vihaten, ehkäpä jopa inhoten, eikä neito ole koskaan pitänyt siitä. Sillä Bellatrix halusi Siriuksen.
Ja hän oli tottunut saamaan kaiken haluamansa.

Yö tuli nopeammin, kuin kukaan ehti olettaa ja näin ollen Bellatrix päätti nukkua kartanossa. Hänelle sijattiin vuode vierashuoneeseen. Bellatrix kaivoi kaapista esiin Walburgan vanhan silkkiyöpuvun ja riisui päältään raskaan samettimekkonsa. Sen alla hänellä oli tiukkaan nyöritetty korsetti, jonka pois ottamiseen hän tarvitsi apua kotitontuilta. Korsetin käytön Bellatrix oli aloittanut jo viidentoista ikäisenä, melkein kymmenen vuotta aiemmin. Se kuului sen ajan muotiin, ja vaikka se oli mennyt pois muodista ajat sitten, ei hän ollut halunnut luopua korseteistaan.
Suuresta ikkunasta pääsi valoa sisään ja kynttiläkin loi omaa hehkuaan pimeään huoneeseen. Seinällä riippui kullattu kokovartalopeili, eikä Bellatrix voinut olla tarkastelematta itseään siitä.
Hänellä oli kaunis vartalo, sitä ei käynyt kieltäminen. Runsas korsetinkäyttö oli kaventanut vyötäröä, iho oli marmorinkalpeaa, kylkien luut kuulsivat kauniisti ihon läpi, antamatta kumminkaan liian laihaa vaikutelmaa. Rinnat olivat valkeat ja pyöreät, kuin koulutytöllä. Vaikkei hän mikään koulutyttö enää ollut; kypsässä kahdenkymmenenneljän iässä Bellatrix oli seurapiirien halutuimpia noitia, mutta sormus nimettömässä oli merkinnyt hänet jonkun omaisuudeksi, tehnyt hänestä Lestrangen. Hän oli kaukana pikkutytöstä, nuori nainen, neitsyytensä menettänyt kukkanen.

Varoen Bellatrix hivutti yöpuvun päälleen. Se istui täydellisesti, olihan hän perinyt rakkaan tätinsä geenit. Hiukset olivat vielä verkon alla nutturalla. Kun tyttö vapautti ne, valuivat mustat laineet pitkin selkää, lähes lanteille asti.

Pöydältä hän otti mukaansa jalallisen kynttilän ja astui ulos vierashuoneesta. Käytävä loisti autiona ja seinillä roikkuvat muotokuvat nukkuivat. Monet niistä raottivat silmiään kynttilän liekin häiritessä unia. Maalaukset loivat katseitaan käytävällä paljain jaloin liikkuvaan neitoon, toiset ihaillen, toiset paheksuen. Ne alkoivat sipistä keskenään, mutta Bellatrix jatkoi varmana matkaansa kokolattiamatolla. Hänen lähestyessään käytävän viimeistä ovea sipinä sen kuin yltyi.

”Hän on menossa nuoren herran huoneeseen.”
”Mutta poika on vasta viidentoista!”
”Neiti on naimisissa -”
”Sanokaa minun sanoneen, heillä on mielessään syntisiä aktiviteettejä.”

Bellatrix asetti kätensä varoen messinkikahvalle ja väänsi oven auki. Sirius istui avoimen ikkunan edessä, omiin ajatuksiinsa vaipuneena. Sormien välissä hänellä oli jästisavuke, joka paloi hiljaa. Bellatrix paheksui serkkunsa tapaa, mutta koska Sirius poltti hyvin harvoin, hän oli jättänyt kertomatta tästä hänen vanhemmilleen. Poika oli muutenkin ongelmissa perheensä kanssa, tosin se oli hänen oma vikansa.
Bellatrix sulki varoen oven ja laski kynttilän pöydälle.
”Sinun ei pitäisi polttaa, tiedät kyllä.”
Sirius hätkähti, selvästi peläten, että hänen äitinsä oli astunut huoneeseen. Hän käänsi kasvonsa Bellatrixiin. Harmaat silmät tummuivat. ”Mitä sinä täällä teet, Bella? Mikset ole nukkumassa? Valvominen ei tee hyvää silmänalusille.”
Bellatrix naurahti pehmeästi. Nokkelaa, poika ei ollut koskaan kadottanut kykyään sarkasmiin. Yksi hänen pinttyneitä piirteitään.
Tyttö lipui pitkin puulattiaa Siriuksen luo. Pojan hiukset olivat kosteat ja se kieli äskettäin otetusta suihkusta. Bellatrix nappasi savukkeen serkkunsa sormista ja veti myrkkyä keuhkoihinsa. Sirius seurasi vierestä, kuinka Bellatrix puhalsi savut ulos ja nakkasi sitten koko putkilon ulos ikkunasta.
”Minulla ei ole enempää”, poika totesi happamasti. Bellatrix hymyili. ”Etkä sinä tarvitsekaan, serkkupieni. Pilaat vielä kauniin äänesi.”
”Mitä sinä oikein haluat?”
Bellatrixin silmissä välähti nälkäisesti. Hän kohotti toista kämmentään ja siveli pitkällä kynnellään varoen Siriuksen luisevia poskipäitä. Pojan silmät seurailivat sormien liikkeitä, mutta hän pysyi hiljaa. Tyttö asetteli kämmenensä pojan leuan alle ja painoi huulensa tämän omille.
Hetkeen Sirius ei reagoinut. Sitten hän raotti hiukan huuliaan, antaen serkulleen luvan jatkaa. Suudelma syveni.
Bellatrix siirsi kätensä Siriuksen yläselälle, naputteli enkelinsiipiä, lapaluita. Poika veti itsensä suudelmansa. Hänen poskensa olivat karahtaneet punaisiksi, silmät etsivät hätäisesti kiintopistettä. Häntä nolotti.
Bellatrix veti poikaa lähemmäs omaa ruumistaan. Sirius esitti vastahakoista, mutta hänestä huokui silti tietynlainen, ei niin viaton kiinnostus serkkuaan kohtaan. He olivat keskenään melkein samanpituisia, vaikka Sirius vasta odottikin kasvupyrähdystään. Hän ei hävinnyt Bellatrixille edes kymmentä senttiä, kuten ei ikävuosissakaan.
Tyttö tarkasteli Siriuksen vaatetusta. Kevyt, musta pitkähihainen ja siniset pyjamahousut. Ne olisi helppo riisua nopeasti, ei nappeja. Ja laski kätensä pojan paidanhelmalle ja veti sen märkien hiusten yli.
Sirius hengitti jännittyneesti Bellatrixin tarkastellessa arvioivasti hänen vartaloaan. He muistuttivat toisiaan siinä suhteessa, että molemmat olivat hentorakenteisia. Bellatrixin kohdalla tämä oli varsin kadehdittava ominaisuus, mutta tyttöjen kesken linnunluiset pojat eivät olleet juurikaan suosiossa, ihmekös tuo. Kuka olisi tahtonut tulla halatuksi hammastikkukäsivarsilla tai käpertyä vasten laihaa rintakehää? Mutta Siriusta se tuskin haittasi, kyllä Bellatrix oli kuullut huhuja. Hän liikkui sen Lupinin kanssa käsi kädessä, pojat olivat suudelleet kasvihuoneiden takana. Se ei ollut mikään viaton suukko, joka suikataan rakkaan ystävän huulille puolihuolimattomasti, vaan aivan kunnon suudelma, jossa oli kuulopuheiden mukaan käytetty kieltä ja käsiä. Bellatrixista moinen luonnottomuus oli vastenmielistä, mutta se ei silti vähentänyt Siriuksen arvoa hänen silmissään.

Nainen avasi silkkipukunsa napit ja antoi kankaan valahtaa lattialle, hänen jalkoihinsa. Puna Siriuksen kasvoilla syveni hänen tuijottaessaan serkkunsa paljasta miehustaa. Bellatrix nautti harmaiden silmien epäluuloisesta katseesta ihollaan. Olikohan Sirius koskaan ollut näin lähellä puolialastonta tyttöä? Tämä tuntui olevan pojalle täysin uusi kokemus, niin epävarmoja hänen liikkeensä olivat. Bellatrixin oli otettava ohjat käsiinsä.
Hän tarttui nuoren serkkunsa ranteeseen ja ohjasi tämän pojan suurelle, puiselle parisängylle. Sirius istui sängyn laidalle edelleen epäröiden, mutta hän soi Bellatrixille pikaisen hymyn tämän istuessa hänen viereensä.

Bellatrixin sormet leikittelivät pojan mustilla hiuksilla, hamuilivat toisen vartaloa. Sirius värähteli kosketuksen alla, mutta tuntui kaikesta huolimatta nauttivat siitä. Poika hivutti kätensä Bellatrixin reidelle, sieltä hitaasti kylkiä pitkin vatsan päälle, johon ne pysähtyivät hetkeksi, ja jatkoivat sitten matkaansa rintakehälle. Hänen kosketuksensa oli sekoitus lapsenomaista uteliaisuutta ja innostusta, kokeilunhaluinen nuori kun oli. Sirius siveli varoen Bellatrixin rintoja, välttäen katsekontaktia tämän kanssa. Bellatrix hymyili eleelle ja suuteli Siriuksen otsaa, poskia ja lopulta kaulaa. Hän asetti kätensä Siriuksen lanteille, tuntien lanneluut terävinä kämmeniensä alla. Sitten hän alkoi varoen vetää pojan housuja alemmas. Sirius avitti toimenpidettä kohottamalla lanteitaan ja tämä hymyilytti Bellatrixia yhä enemmän. Poikahan alkoi oppia jutun juonen.
Päästyään eroon housuista hän siirtyi tutkimaan pojan nivusia, joita alushousut edelleen peittivät. Kaikesta huolimatta oli helppoa havaita, että Sirius oli kovana. Tämä kiemurteli vaivautuneena, mutta Bellatrix laski kätensä rauhoittavasti tämän olkapäälle. Hän oli onnistunut tavoitteessaan ja saanut serkkunsa kiihottumaan kosketuksestaan.

”Meidän on päästävä näistä eroon”, tyttö mutisi sormeillen Siriuksen housujen kuminauhaa. Sirius ei sanonut mitään, tyytyi vain nyökkäämään jännittyneenä. Bellatrix riisui serkkunsa kokonaan ja heitti housut lattialle muiden vaatteiden joukkoon. Sirius koetti peitellä alastomuuttaan käsillään, mutta Bellatrix siirsi ne kevyesti syrjään. ”Ei sinulla ole mitään hävettävää. Me olemme molemmat samassa veneessä”, hän kuiskasi serkkunsa korvaan.
”Sinulla on vielä alushousut jalassasi”, Sirius huomautti. Se oli totta. Bellatrix hymyili pirullisesti, heittäen pitsiset pikkuhousunsa kasan päälimaiseksi.
”Näin”, hän kehräsi hiljaa Siriuksen korvaan äänellä, joka sai kylmät väreet kulkemaan pitkin pojan selkää.

Bellatrixin sormet juoksentelivat pitkin Siriuksen kaunista selkärankaa ja hän painoi huulensa uudelleen tämän suulle. Tällä kertaa suudelma ei ollut enää hellä ja tunnusteleva, se oli täynnä halua nuorta poikaa kohtaan. Bellatrix tahtoi maistaa jokaisen tuuman hänen ihoaan, saada pojan kokonaan itselleen. Naisen hampaat raapivat Siriuksen alahuulta ja hän tunsi suussaan veren. Sirius inahti kivusta. Bellatrix selätti pojan sängylle makaamaan, lukitsi tämän käsivarret tiukasti vasten sänkyä. Siriuksen silmissä kuvastui pelko ja Bellatrix oli varma, ettei tämä ollut uskonut heidän todella menevän niin pitkälle. Mutta tämä ei voisi enää perääntyä. He menisivät loppuun asti.
Bellatrix tunsi toisen kovana hänen reittään vasten. Hän hyväili serkkunsa paljasta rintakehää ja vatsaa, hyräillen itsekseen kaunista sävelmää. Siriuksen hengityksestä oli tullut kiivaampaa ja hän alkoi kiemurrella Bellatrixin alla - kaikesta päätellen pojalla oli tukalat oltavat.

”Sinä taidat olla valmis?”
Se oli enemmänkin toteamus, kuin kysymys. Sirius kohotti hitaasti katseensa Bellatrixin silmiin.
”Bella... Mitä me oikeastaan olemme tekemässä?”

Bellatrix tuijotti sormiaan, jotka kipittelivät yhä alemmas pojan vartalolla.
”Jotkut kutsuvat tätä rakkaudeksi...”
Hän veti terävällä kynnellään haavan pojan lantiolle.
”...Mutta minulle nämä ovat enemmänkin syntisiä aktiviteettejä.”

Hän alkoi nauraa kovaa, metallista naurua. Ja tämän naurun säestämänä Bellatrix otti oman serkkunsa yhdeksi ainoaksi yöksi.


A/N: Hope U liked ^^

Ei kommentteja: