keskiviikko 26. joulukuuta 2007

Lavakauhua [Ficlet]

Lavakauhua

Characters: Remus, Sirius
Ship: S/R, jos niin haluat.
Genre: General, todella lievä Fluff
Raiting: G

Summary: Remusta hermostuttaa.
A/N: Remi antoi haasteen :)

”Sirius, minua jännittää ihan kauheasti” Remus sanoi tuskin kuiskausta kuuluvammalla äänellä. Hän istui puisella tuolilla jalkoihinsa tuijottaen ja toivoi, ettei Sirius huomaisi punaisia läikkiä, jotka olivat levinneet hänen kalpeille kasvoilleen.
Sirius hymyili ”Ei mitään hätää, Kuutamo” Remus kohotti katseensa toisen pojan harmaisiin silmiin. ”Ei mitään hätää? Entä jos itse joutuisit tuonne! Kaikkien ihmisten eteen, ihan yksin!”
Siriusta alkoi huvittaa hänen ystävänsä panikoiminen. Eihän tässä nyt ollut kyse elämästä ja kuolemasta. ”Remus, sinä otat tämän nyt turhan vakavasti. Olet harjoitellut paljon. Minä tiedän, että sinä selviät, tarvitset vain vähän itseluottamusta.”
Remus oli varma, että hän alkaisi pian itkeä. ”Mutta se on ihan eri asia, kuin heitä on noin paljon! Entä jos unohdan sanat? Tai menen sekaisin? Entä jos he eivät pidä minusta? Mitä jos he nauravat? Entä jos…”
Sirius painoi sormensa kevyesti Remuksen huulille, ja tämä sulki suunsa. ”Pää kiinni, Kuutamo, et sinä mihinkään jäädy.” Remus hengitti pari kertaa syvään. Totta. Hätääntyminen vain pilaisi kaiken.
”Remus Lupin?” Mustaan kaapuun pukeutunut nainen oli kävellyt paikalle. Remus valahti uudelleen kalpeaksi. Hän nyökkäsi.
”Teidän vuoronne.”
Remus nousi seisomaan. Hänen kätensä tärisivät ja sydän hakkasi kiivaasti. Sirius otti hänen kätensä omiinsa. ”Onnea matkaan, Kuutamo – kulta.” Hän virnisti, ja painoi kevyen suukon Remuksen poskelle.
”Kyllä me tiedämme, että sinä osaat laulaa.”

A/N: Siinä se. Muistan hyvin miten pelottavaa oli laulaa ekaa kertaa yksin... oO Mitäköhän Rem laulaa? Full Moonin? ;)
FF100, sana "Odotus"

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Man that is soo cute!! :D <33
Hey u should transate this in English and post to deviant! I just shocked when I read the last line "We all know u can sing" Man I wanna see Rem singing!! xD

Huna-chan kirjoitti...

Just tällästä lyhyttä, kevyttä, söpöä fluffya kaipasin :DDD
Mitäpä tähän osaisi sanoa? Ajatus että Remiä hermostuttaa esiintyminen on aivan ylisöpö ja Sirius, joka yrittää rauhoitella on myös jotain aivan käsittämättömän suloista!!!<3 Enpä oo kuvitellut koskaan Remusta laulamaan.... Hmmmm....
...
...
*hihittelee itsekseen söpölle mielikuvalle*

Mä todellakin tykkään tän ficin lyhyydestä<33 Tällainen lyhyt kohtaus Sirin ja Remin elämästä :) Kiitoksia illan piristyksestä<3